Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، همه به خوبی می‌دانند که عصبانیت بد است و مادر صفات ناپسند ‌اما در توصیه‌های دینی و احادیث به راهکارهایی برای رفع این خصلت و کاهش آن به موارد متعددی اشاره شده است که از این جمله‌اند:‌

سجده‌ کردن: رسول خدا(ص) می‌فرمایند: «در زمان بروز عصبانیت سجده کنید.»

ذکر صلوات:‌ در زمان عصبانیت ‌به جای داد زدن صلوات بفرستید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نذر کردن: نذر کنید که اگر عصبانی شدید کاری را انجام دهید. به‌ عنوان مثال چند روز روزه بگیرید. سختی گرفتن روزه شما را از بروز دوباره عصبانیت دور می‌کند.

وضو گرفتن: رسول خدا فرموده‌اند عصبانیت از آتش است، ‌وقتی عصبانی می‌شوید وضو بگیرید تا آرام شوید.

غسل‌ کردن: غسل کردن نیز عصبانیت را کاهش خواهد داد. در کتاب العروه الوثقی نقل شده است که حضرت علی(ع) غسل نشاط می‌گرفتند.

اذان‌ گفتن: در شرایط مناسب ‌در گوش کسی که عصبانی است، آرام اذان بگویید. از دیگران بخواهید برای شما نیز این کار را انجام دهند.

اینفوگرافیک | بهترین خوردنی‌ها برای زمان استرس و عصبانیت

► برگرفته از سخنان حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر ناصر رفیعی

کد خبر 684683 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها همشهری روزنامه اينفوگراف همشهری آنلاین عصبانیت دین

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: همشهری روزنامه عصبانیت دین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۷۹۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا دویچه وله از ایران عصبانی است؟

تحلیلها و مواضع مطرح شده از سوی دویچه وله و رسانه های مشابه آن در ماجرای غزه، بازتاب نوعی استیصال مطلق در برابر شرایط میدانی و فرامتنی جاری در جنگ غزه است. - اخبار سیاسی -

گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم- پایگاه خبری دویچه وله طی روزهای اخیر مواضع مقامات آلمانی در تقابل مطلق با ایران و حماس را بازتاب داده و در این زمینه  خطوط خبری ویژه ای به مخاطبان عمومی القا کرده است.

در یکی از تازه ترین این موارد، دویچه وله مدعی شده که ایران در روند جنگ غزه دخالت مخربی داشته و باید به روند حمایت از مردم غزه پایان دهد!

این رسانه، مواضع وقیحانه اولاف شولتس صدراعظم آلمان را بازتاب داده که در آن، به تهران هشدار داده شده که باید به روندحمایتی خود از حماس پایان دهد. در این خصوص نکاتی وجود دارد که لازم است مدنظر قرار گیرد:پ

نخست اینکه آلمان به عنوان بازیگر و کشوری که شراکت مستقیم آن در نسل کشی غزه احراز شده و حتی پرونده ای برای آن (با شکایت نیکاراگوئه) در دیوان لاهه تشکیل شده است، حق اظهار نظر در خصوص جنگ غزه و روند آن را ندارد.

به عبارت بهتر، برلین در این خصوص نقش یک "مجرم"را دارد و دیگر هیچ! همگان به یاد دارند که اولاف شولتس طی ماههای اخیر بارها مدعی عدم قصور رژیم اشغالگر قدس در جنگ شده و حتی کشتار و نسل کشی هزاران کودک فلسطینی را مصداق عینی "دفاع مشروع"تلقی کرده است.

طی روزهای اخیر و با گسترش خیزشهای دانشجویی در سرتاسر دنیا علیه رژیم اشغالگر قدس، آلمان نه تنها به سرکوب دانشجویان در برلین و دیگر شهرها پرداخته، بلکه هر گونه اعتراضی علیه کودک کشی رژیم منحوس صهیونیستی را مصداق یهودستیزی قلمداد نموده و نسبت به آن جرم انگاری کرده است.

نکته دیگر اینکه دویچه وله، یورونیوز و دیگر رسانه های اروپایی نسبت به مذاکرات قاهره و اصرار حماس بر خطوط قرمز خود در این مذاکرات نیز شدیداً خشمگین هستند.

خشم اروپاییان در این خصوص، ناشی از مشارکت مطلق آنها در کشتار بالغ بر 40 هزار نفر از ساکنان بی دفاه غزه و انتشار اسناد این مشارکت در زمان حال و آینده است.

حامیان جنگ غزه، نه تنها در میدان بازی را باخته اند، بلکه در فرامتن معادله نیز تبدیل به بازندگانی محض شده اند. در این میان، کارویژه رسانه های غربی به مانند همیشه، تمرکززدایی از شکست خود و در مقابل، آغاز بازی مقصرسازی است.

با همه این اوصاف، جمهوری اسلامی ایران نه تنها در برهه کنونی، بلکه در گذشته و آینده نیز کمترین اهمیتی برای عملیات رسانه ای غرب قائل نیست.

حمایت تمام عیار ایران از مردم غزه و ایستادگی محکم کشورمان در دفاع از حقوق حقه فلسطینیان، خطوط قرمزی است که عملیات رسانه ای دویچه وله و یورونیوز نتوانسته و نخواهد توانست آن را کمرنگ سازد.

بنابراین، بخش مهمی از این عملیات رسانه ای، معطوف به شرایط دشواری است که شبکه سیاسی-رسانه ای دشمن در آن قرار دارد.

از این رو تحلیلها و مواضع مطرح شده از سوی دویچه وله و رسانه های مشابه، بازتاب نوعی استیصال مطلق در برابر شرایط میدانی و فرامتنی جاری در جنگ غزه است.

این رویکرد  با نزدیک تر شدن به نقطه پایانی نبرد، یعنی زمان شکست رسمی رژیم اشغالگر قدس و حامیان آمریکایی و اروپایی آن تشدید خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • (اینفوگرافیک) خواص بی‌نظیر انجیر برای سلامتی
  • فیلمی از سخنرانی قرائتی؛ هر کاری که دشمن را جر بدهد، عمل صالح است
  • عصبانیت کیهان از ارسال کمک‌های مردمی به حساب عبدالحمید
  • عصبانیت کیهان از ارسال کمک های مردمی به حساب مولانا عبدالحمید /یکی از افراد نزدیک به او و خانواده اش در هتل های گران‌قیمت تهران اقامت داشتند
  • عصبانیت لاپورتا از شکست بارسا: باورم نمی‌شود
  • چرا دویچه وله از ایران عصبانی است؟
  • تاثیر عجیب این ویتامین روی عصبانیت
  • اینفوگرافیک| پرترددترین فرودگاه‌ های جهان در سال ۲۰۲۴
  • (اینفوگرافیک) کدام کشور‌ها در سال ۲۰۲۴ بیشترین تعداد میلیاردر‌های جهان را دارند؟
  • اعتراض دانشجویان مساله فلسطین و غزه را جهانی کرد